top of page

Pravila TAČKOVEGA TEKA

Da nam bo na teku lažje!

IDEJA

TAČKOV TEK je v prvi meri namenjen vsem pasjim (in tudi mačjim) ljubiteljem. Namenjen je vsem ostalim, ki imajo radi živali in hkrati z njimi prisluhnejo humanitarni noti. S tačkovim tekom se bodo namreč zbirala sredstva za Društvo za varstvo in proti mučenju živali – Mariborski azil.

 

Natančneje 14.6.2009  z zborom ob 10.00 uri in startom ob 11. uri se bo v mestnem parku v Mariboru pri glasbenem paviljonu zgodil TAČKOV TEK. Vsi lastniki tačkov bodo lahko izbrali dve lokaciji pohoda.

  1. LOKACIJA: Mestni park - Trije ribniki – Mestni park

  2. LOKACIJA: Mestni park - Piramida (turistična točka) – Mestni park

 

Konec: razglasitev zmagovalcev ob 12.30 uri

 

 

Na startu se bodo odpravili prijavljeni tački v smeri pohoda Treh ribnikov ali Piramide. Tisti, ki bodo želeli daljši pohod se bodo odpravili na Piramido. Na vrhu Piramide jih bodo pričakale hostese z vodo.

Tiste, ki bodo odšli na krajši pohod okoli treh ribnikov pa bodo hostese pričakale med obema ribnikoma.

 

Prvi trije, ki bodo prišli do cilja z opravljenim pohodom  s smeri ribnikov bodo prejeli nagrade. Prav tako pa bodo nagrade prejeli prvi trije z najboljšim časom s Piramide.

 

UDELEŽBA

Vsak udeležen taček bo na sprejemu plačal kotizacijo petih eurov  (ali več) in s tem podaril donacijo, ki se bo zbirala za Mariborski azil na dan dogodka. Prav tako pa bodo sredstva lahko prispevali ostali udeleženci po lastnih zmožnostih prej in tudi kasneje na TTR društva. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena izključno Društvu za varstvo in proti mučenju živali – Mariborski azil.

bottom of page