top of page

Pravila TAČKOVEGA TEKA

Da nam bo na teku lažje!

Vsak udeležen taček (lastnik s kužkom) se ob zboru, prijavi v startnem šotoru, kjer vplača kotizacijo. Prijavijo in sodelujejo lahko tudi tisti, ki nimajo kužka in so pripravljeni s svojo udeležbo prispevati k humanitarnem delu tačkovega teka. Edina razlika bo, da ne bodo upoštevani pri tekmovanju za nagrade, kajti le te so namenjene izključno za tekmovalce s kužki.

 

Ob vpisu vsak udeleženec dobi kartonček, ki ga mora tekom teka potrditi pri organizatorju Tačkovega teka na trasi med prvim in drugim ribnikom. Z žigosanim kartončkom se na to vrne do ciljnega mesta (šotora), kjer odda listek in se mu vpiše čas prihoda.

 

Tačkov tek je namenjen tudi vsem, ki niso ljubitelji teka in si želijo druženje izkoristiti s kakšnim lepim sprehodom. Za to ni pogoj, da morajo vsi udeleženi prijavljeni tački tudi teči.

 

Vsi tisi udeleženci, ki se teka, sprehoda ne bodo mogli udeležiti bodo lahko na startni liniji uživali v prijetni družbi psov vodičev in pokramljali z znanimi slovenskimi estradniki in se družili z njihovimi kužki.

 

OBVEZNO: Vsak taček, ki želi sodelovati na TAČKOVEM TEKU mora imeti s seboj veljavni potni list za hišne živali! Brez potnega lista, v katerem so potrjena cepljenja kužka,  ne bo mogel na štartno linijo.

Potni list!

Seveda bomo najbolj zagnane tekače tudi nagradili! Za več informacij kliknite na spodnji gumbek!

bottom of page